perjantai 13. maaliskuuta 2020

Palkkapäivä ja pelittömyys jatkuu

Tätä palkkapäivää tuli nyt taas odotettua pitkään, mutta aivan toisenlaisista syistä, kun mitä ongelmapelaajana. Viime kuun tiukka rahallinen tilanne pakotti jättämään parit laskut maksamatta ja siirtämään niiden maksua tälle päivälle. Halusin saada ne vain nopsaan maksuun.

Lisäksi olen alkanut odottamaan ulosoton tekemiä lyhennyksiä kuin lapsi joulupukkia. Tänään lyhennykset menivät odotetusti pariin isompaan velkaan, vaikkakin toivoin, että sieltä olisi tippunut pois muutamia pienempiä velkoja. Päädyin nyt kuitenkin maksamaan itse potista pois pienimmän, noin 20e velan pois.

Ulosottovelka tällä hetkellä 4340,41 euroa. Tämä summa sisältää melkein 500e ulosoton kuluja, joita ei siis peritä, jos vain annan velan mennä palkan ulosmittauksen kautta. Ja näinhän minä sen annan mennä. Makselen korkeintaan tuollaiset parinkympin hännät tuolta itse pois. Kutkuttava tunne ajatella, että 3kk päästä minulla olisi jäljellä enää viimeinen erä. Laskelmieni mukaan siellä ei pitäisi enää heinäkuussa olla minulla montaakaan sataa maksettavaa, joten saas nähdä, saanko maksettua velat pois jo kesäkuun palkasta.

Niin ja pelittömiä päiviä 71 ! Se on 10 viikkoa ja päivän verran päälle. Pelihimoja ei ole ollut oikeastaan ollenkaan ja ajatuksissakin pelit ovat käyneet hyvin harvakseltaan ja hyvin nopeasti. Lähinnä siinä yhteydessä, kun olen deletoinut sähköpostiin tulleita mainoksia pois. Siellä on lupailtu pelirahaa ynnä muuta, mutta en ole noista jaksanut enää välittää sen vertaa, että alkaisin laittelemaan erikseen postia ko. paikkoihin. Ehkä otan tavoitteekseni vain vaihtaa sähköpostiosoitetta jossain vaiheessa uuteen, sellaiseen, jota en ole jakanut sadoille kasinoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti