lauantai 23. marraskuuta 2019

Paluu blogin pariin

Täällä taas. Miksi olen ollut poissa blogini ääreltä? Koska olen pelannut ja pakoillut tätä blogia ja kaikkia pelaajien vertaistukiryhmiä. Nyt yritän tehdä nöyrän paluun, ynnätä yhteen menetetyt eurot ja luoda uuden alun pelaamattomuuden tielle. Onnekseni olen varsin kykenemätön tekemään uutta velkaa muuten kuin jättämällä laskujen maksuja väliin, siirtäen niitä seuraavalle kuulle, mutta kyllähän tämä viimeisten 3kk repsahdus luo paineita ja pelkoja siihen hetkeen, kun saan taas luottotietoni takaisin. Siihen on aikaa enää vajaa vuosi.

Mikä sai minut pelaamaan? En ole vielä tätä ratkaissut, mutta alla lista asioita, joita pelaaminen minussa aiheutti:

Ärtymys
Kiukuttelu
Rahattomuus
Jatkuva rahan miettiminen
Jatkuva pelien miettiminen
Kaikki vapaa aika puhelin kädessä
Poissaolo lapsilta
Liikunta jäi
Ruokavalio muuttui kehnoksi
Painoa tullut 4kg
Ahdistuskohtaukset, joissa tuntuu, etten saa tarpeeksi happea ja haukon henkeä, palasivat
Laskujen maksut myöhässä

Varmaan vielä muitakin asioita, mutta nämä päällimmäisinä mielessä.

Raha-ja velkatilanteeni on nyt lyhykäisyydessään seuraava: tilillä 10e, tiistaina tulee lapsilisät, rahastossa 50e ja käteisenä muutama kymppi. Näillä mennään seuraavat 3 viikkoa ja ne riittää hyvin. Kunhan en pelaa.

Ulosotossa velkani on lyhentynyt 14 velkaan (joista 7kpl on max 120e velkoja!!!) kokonaissumman ollen jo 8500euroa. Kuukausi sitten aloin päivittämään tänne blogiini sitä riemua, kun sain alitettua kymppitonnin maagisen rajan, mutta pelaamisen varjo esti minua julkaisemasta tuota ilouutista. No, tässä se uutinen nyt on ja aion vielä niin iloita tuosta summasta, kunhan saan tämän pelaamisen nyt vain vahvasti loppumaan tähän hetkeen.

Pelaamattomia päiviä: 1

3 kommenttia:

  1. Hei, ihan mahtavaa että velkaa on enää noin vähän jäljellä!! Itsellä savotta alkamassa, ja välillä tuntuu tosi epätoivoiselta. Ja vieläkin monesti harmittaa, että pelaamalla suurimmaksi osaksi velat syntyivät. Itse retkahdin n. kk sitten ekan kerran yli puoleen vuoteen, hävisin, ja ketutus vaan kasvoi. Toivottavasti nyt ymmärrän pysyä erossa. Mutta on se kumma se kuiskaus tuolla takaraivossa, entä jos tällä kertaa voittaisin...

    VastaaPoista
  2. Olenkin odotellut, milloin postaat jotain. Ikävä kuulla, että pelit on vienyt mennessään taas. Itselläni sama homma.. minulla oli jemmassa jopa ensi kuun lainanlyhennykset..eipä oo enään ja yksi tämänkin kuun laina vielä maksamatta :/ Tsemppiä meille, minulla pelittömiä päiviä pyöreä 0.

    VastaaPoista
  3. Oletko miettinyt, josko terapiasta olisi apua? Sulla on niin vähän enää velkaa, että siinä vaiheessa kun velat on maksettu ja rahaa jää enemmän, on suuri vaara pudota ihan kunnolla pohjalle.. Kovasti tsemppiä pelaamattomuuteen 😊

    VastaaPoista