torstai 2. tammikuuta 2020

Uusi vuosi - uusi alku

Se olisi nyt se vuosi aluillaan, jota olen viimeiset 8 vuotta odottanut. Vuosi, jona pääsen eroon ulosotosta ja saan takaisin luottotietoni.
Ulosottovelka nyt 7548,28 euroa. Heinäkuussa maksan velan nolliin.

Nyt jos koskaan on aika laittaa pelit lopullisesti pois. Pois pilaamasta elämääni. Elokuun sortumisen jälkeen olen käytännössä pelannut tähän päivään saakka. Joululahjoista selvisin, en niin hyvin kuin olisin halunnut, mutta sain ostettua kaikille kivat lahjat. Olisin ostanut enemmänkin, jos en olisi pelannut.

Edellisen blogipostaukseni jälkeen ei pelit loppuneetkaan, jätin takaportin peleihin auki. Tänään suljin ne takaportit. Viime vuosi meni isosti miinukselle, ei niin pahasti kuin monet aiemmat vuodet, mutta tuhansia kuitenkin. Tämä vuosi on miinuksella 9 euroa, siihen jääköön. Tili on tyhjä, mutta yritän nyt myydä turhaa tavaraa pois nettikirppiksillä, josko selviäisin palkkapäivään.

Kuulostaa masentavalta, mutta olen toiveikas.

Entistä parempaa uutta vuotta meille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Toivon tosi tosi paljon, että saat pelit pois. Mieti jos et ois pelannut, oisit niillä 9t maksanut jo velat pois. Tiedän että se on hankalaa ja vaikeaa ja alkuun varsinkin iso taistelu. Mutta sää pystyt siihen! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, tämä vuosi siis miinuksella vain sen 9 euroa ja siihen jääköön. Mutta tottahan se on, että vuoden 2019 aikana pelasin varmaan juurikin tuon uo-velan verran. En tiedä. Taidankin tehdä tässä joku päivä yhteenvedon :) pelittömiä päiviä 2.

      Poista