lauantai 15. helmikuuta 2020

Yksi velka vähemmän

Palkkapäivä ja ulosottovelka on taas hieman pienempi. Summa kohdistui odotetustikin  Lowellin velkoihin, koska ko. firmalla on isoin velka osuus. Tai oli. Nyt sinnekin jäljellä enää yksi velka ja avoimia asioita "enää" 12.
Näistä pienin velka on noin 20e, jonka varmaan lyhennän tässä joku päivä pois.

Ulosottovelka (taulukkomaksuineen) tällä hetkellä 5492,73 €.

Tästä kuusta tulee taloudellisesti edellistä tiukempi. Olen torkuttanut Klarnan laskulle tilaamiani tuotteita marraskuulta asti ja nyt niitä erääntyi sitten kerralla yli 200 eurolla maksuun. Lisäksi tulee lasten harrastemaksuja ja hiihtolomakin osuu tähän palkkakauteen.
Täytyy suunnitella, jos saisin vaikkapa aikaiseksi varata kirppispöydän lähitulevaisuuteen.

Rahaa eilisen palkan jäljiltä, kun lähes kaikki laskut on maksettu, on enää 680e. Tällä mennään.

4 kommenttia:

 1. Toi on kyllä sikäli hyvä, että osiksella saa vielä tiedottomana ostettua jotakin. Itsellä kans klarna tili, ja se on sit sellainen pahan päivän vara.. Mites muuten, onko sun tarvinnut tänä aikana ostaa uutta puhelinta tai tablettia, saakohan sellaista esim. Elisalta jos tiedot menneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo Klarna on hyvä, kun pysyy käytössä, jos vain maksaa maksut ajoissa. Tablettia minulla ei ole ja puhelin on työnantajan puolesta, joten siitä ei ole tarvinnut huolehtia. En osaa sanoa, saisiko Elisalta puhelimen. Tai jos sen maksaa heti, niin en ainakaan heti keksi, miksi ei onnistuisi.

   Poista
 2. Ok. Eli nuo taulukkomaksut ikäänkuin roikkuvat siellä velkojen päällä, vaikkei niitä enää tarvitse maksaakaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin olen nyt ymmärtänyt. Esim. tuo 20e velka mikä minulla uo:ssa on, on oikeesti vain 15e velka, ja jos haluan maksaa sen erikseen, niin maksan 20e, mutta jos odotan, että lyhenee palkan ulosmittauksen kautta, niin silloin menee vain se 15e. Ja nyt kun tämän tosiaan tajusin, niin todellisuudessa tuo kokonaisvelkani onkin reilut 500e vähemmän. Ja koska en haluaisi mitään ylimääräistäkään tuonne enää työntää, niin enpä sitten lyhentele isosti ylimääräistä. Todella outo systeemi.

   Poista