tiistai 21. heinäkuuta 2020

Ei vielä puhtaat paperit

Olen tässä nyt viikon elänyt todella malttamattomana ja tuskastuneena asioiden hitauteen. Tänään, vasta tänään, kuusi päivää viimeisestä maksusta, on tuo viimeinen erä kirjautunut ulosoton järjestelmään ja saldo näyttää vihdoinkin 0 euroa!


Kuitissa näkyy palautettavana noin 118e, eli tuon verran meni palkasta liikaa, vaikka veloitus olikin jo normaalia pienempi.

Ulosoton nettisivuilla näkyy myös tiedoissani tilinumeroni,joten oletan tuon summan palautuvan minulle noilla tiedoin. Samoin ulosmittaukset (palkka ja talon puolikas) näkyvät päättyneinä/peruttuina.

Luottotiedoissa edelleen nuo kaksi merkintää,joista toinen virheellisesti velasta joka maksettu jo 2018. Myöskin pitkäkestoisen ulosoton UMP-merkintä on uusiutunut vasta eilen kolmeksi vuodeksi. Todella ärsyttävää,vaikka tiedänkin, että nämä merkinnät saa ulosotto poistettua.

Olen laittanut ulosottoon useita sähköposteja, mutta kukaan ei ole mitään vastannut. Pakko varmaan soitella pian. Koen vain aina ison kynnyksen tällaisen asian hoitamiseen puhelimitse ja siksi haluaisin hoitaa tämän sähköpostilla. Lisäksi oma ulosottomieheni on lomalla, joten siksikin vähän kynnys soitteluun.

Otin vielä asiakastiedolta kuukausitilauksena omat luottotiedot. Kuukausimaksu oli 8,90e, mutta näin voin seurata tietojani vaikka päivittäin nyt kuukauden ajan.

En siis tunne tämän kaiken päättyneen vielä. En ennenkuin saan rekisterin puhtaaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti