tiistai 14. heinäkuuta 2020

Huomenna päättyy

Olo on odottava, ehkä hieman malttamaton ja varovaisen onnellinen.
Palkastani on huomenna menossa ulosottoon 802e. Jäljellä oleva ulosottovelka on taulukkomaksuineen noin 770e. Sitten sen pitäisi olla loppu. En osaa edes vielä oikein käsittää tätä.
Luulen, että pidättelen riemunkiljahduksia siihen saakka, että ulosoton merkinnät poistuvat vielä luottotiedoistanikin.
Tänään laitoin taas mailia ulosottoon, jossa nyt selvitän edelleen tuota UMS-merkintää velasta, jonka olen jo maksanut. Oma ulosottomieheni oli lomalla, joten laitoin viestiä nyt sijaiselle. Toivottavasti tuo ulosottoni päättyminen, häiriömerkintöjen poistuminen ym. hoituisi nyt kuitenkin ajallaan lomista huolimatta.

Mutta siis kuukautta vaille 9 vuotta olen ollut luottotiedoton ja kolmea kuukautta vaille 9 vuotta olen ollut ulosotossa. Kolmannes elämästäni. Koko lapsieni elinvuosien ajan. Muistan, kun tyttäreni syntymän jälkeen mietin ja laskin kuinka vanha lapseni on ennenkuin hänen äitinsä on taas "normaali" kansalainen. Taisin aika lähelle 9 vuotta silloin arvioida. Nyt se hetki koittaa.

Vielä noin 2-3kk ja saan loppuun uo:n ulkopuolisia velkoja. Sitten rutistan noin 1500e saldoon nousseen Klarnan velan pois. Tämän jälkeen olisi pari vuotta sitten asettamani tavoite "maksa kaikki paitsi as.lainavelat pois 31.12.2020 mennessä" saavutettu ja pääsen seuraavien listaamieni tavoitteiden kimppuun:

Kerrytä säästämällä ja sijoittamalla 20 000 euron puskurirahasto 31.12.2023 mennessä.
Nosta nettovarallisuus 200 000 euroon 31.12.2030 mennessä.

3 kommenttia:

  1. Wäääää!! Ihan törkeen mahtavaa ! 🤩 jos et sä ite vielä kilju niin mun mahanpohjasta ainakin kouras ajatus että viimesiä viedään! Onnea, oot suorittanu ihan mahtavan urakan ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊edelleen riemunkiljahdukset odotuttavat. Ei ole tuo viimeinen erä vielä hävinnyt tiedoista. Tällä hetkellä tosin fiilis, että kiljahdusten sijaan saatan ihan vain itkeä onnesta, kunhan tämä uo on virallisestikin loppunut 😊

      Poista